De mai bine de 40 de ani fiabilitatea produselor Collomix este dovedită în domeniul construcţiilor. Numeroşi profesionişti optează în activitatea cotidiană pentru produsele Collomix inovatoare şi fiabile. Reputaţia deosebită a produselor noastre are la bază rezistenţa ridicată, robusteţea şi compatibilitatea cu cele mai ridicate exigenţe profesionale.

 

 

Expertiză în amestecare

Succesul comercial al Collomix se datorează, fără îndoială, caracteristicii principale a companiei - expertiza în amestecare.
Imagebild Produktkategorie Handrührwerke
 
 
Experiență practică directă

Pentru Collomix, schimbul de experiență cu profesioniștii din șantier sau industria vopselelor este un pas esențial în procesul de dezvoltare. La urma urmei, produsele cu adevărat practice, care sunt cele mai bune din punct de vedere al calității și utilizării, pot proveni doar din experiența de zi cu zi.
Vertrieb
 
 
Cerințe de calitate

Calitate superioară de la producție de ultimă generație. Numărul 1 nu va fi niciodată mulțumit de realizările anterioare. Prin urmare, toate produsele noastre sunt supuse unui proces de îmbunătățire continuă.

Produktion
 
Brand-Service

Știm cât de importantă este o experiență de sprijin perfectă pentru clienții noștri. Fie că este vorba de întrebări tehnice sau de consultanță pentru aplicații, comandarea pieselor de schimb sau serviciul de reparații - personalul Collomix depune întotdeauna toate eforturile pentru a oferi ajutorul necesar rapid, politicos și simplu.
Entwicklung
 
Made in Germany

Promisiunea de calitate Collomix - aceasta subliniază încă o dată fiabilitatea apreciată de atât de mulți utilizatori și valoarea de marcă a produselor noastre.
Entwicklung-GermanyXo Gruppe-DesignFertigung Produktion
 
 
O marcă puternică

O marcă puternic este un argument decisiv pentru cumpărare. Încă de la început, noi, la Collomix, am urmărit obiectivul poziționării eficiente ca marcă de specialitate, cu standarde premium. Marca este originală. Ea exprimă decenii de experiență și succes.
collomix-marke-1
 
Partener pentru industria construcțiilor:
Collomix .builtTEC

Tehnologie pentru pregătirea și manipularea materialelor în construcții: Tehnologia de amestecare profesională asigură că rezultatele procesării sunt de calitate dorită și ajută la evitarea erorilor de procesare. Această părere este împărtășită de producătorii de vârf de produse chimice pentru industria construcțiilor. Aceștia apreciază mulți ani de colaborare cu Collomix, expertiza angajaților companiei și sinergiile care pot fi utilizate pe baza combinației de materiale de construcție de ultimă generație și pregătirea profesională. Această abordare este consolidată de cursuri și proiecte de formare în comun.
Collage Construtec
 
 
De ce Collomix?
 
Tehnologie, design, economie - la Collomix mixul este corect.
Ruehrstab 1
Când rentabilitatea contează
ActionMixer 2
 
Eficiența ridicată a mașinilor Collomix se dovedește într-un timp foarte scurt, indiferent dacă este vorba de cantitate sau calitatea rezultatelor amestecării. Acest lucru economisește timp și bani - pe fiecare șantier.
LevMix Wirtschaftlichkeit
 
 
Concentrați-vă pe ergonomie

Utilizați mai puțin putere musculară și utilizați mai multă putere a mașinii Oferim ajutor și vă protejăm forța de muncă valoroasă: toate mașinile și mixerele Collomix sunt adaptate ergonomiei dumneavoastră.

Vorteile-HRW-Xo-Arbeitshöhe
 
Repere în tehnologia de amestecare

De peste 40 de ani, Collomix stabilește standarde în domeniul amestecării în construcții. Am lansat numeroase inovații care au făcut parte de mult timp din standardul internațional.
collomix-meilensteine-40jahre
Dezvoltăm produse inovatoare bazate pe experiență practică

Dacă profesioniștilor le place în special să utilizeze produsele Collomix, există motive întemeiate. Una dintre cele mai importante: știm ce necesită zilnic lucrările de construcție. Întreaga noastră gamă de produse este orientată către soluție. Condiția necesară este un schimb constant de opinii și experiențe cu experți de la producători de materiale, dealeri și utilizatori profesioniști.

Handruerer Auf-dem-Weg