Accesarea sau cumpararea produselor listate pe site-urile noastre implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. SC TECHNO PRO SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si a produselor listate in site-urile noastre fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Societatea noastra, SC TECHNO PRO SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 27581.
Preturile produselor includ TVA si sunt valabile doar in conditiile de plata de mai jos.

 
CUM COMAND ONLINE

Toate comenzile se fac online, prin intermediul site-ului. Pentru a comanda din magazinul nostru online, navigati in categoriile de produse (meniul din partea stanga), alegeti produsele dorite si apasati pe butonul “Adauga in cos”. In cosul de cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturile".

Dupa ce ati ales produsele, apasati butonul “Proceseaza comanda”:
a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati datele din formular, sa acceptati "Termenii si conditiile" si sa apasati butonul "Trimite comanda".
b. Daca sunteti deja client, introduceti adresa dvs. de email si parola pentru a va loga in contul dvs.

Dupa ce ati ales metoda de plata apasati butonul "Confirmati". Dupa acest pas veti fi contactati de reprezentatii nostri de vanzari prin email sau telefon pentru confirmarea comenzii, a corectitudinii datelor si preturilor afisate pe site si eventuale detalii privind comanda.
Comanda este considerata confirmata de catre vanzator doar dupa ce ati fost contactati de catre reprezentatii nostri de vanzari.
 

MODALITATI DE PLATA

Plata in numerar (ramburs)
Plata in numerar se face in lei, integral, la livrare produselor.

Plata cu cardul la curier (doar prin FAN COURIER)
Plata se poate face cu cardul direct agentului care face livrarea, pentru produse de pana la 3 m lungime si greutate de maxim 100 kg. Atentie, aceasta modalitate de plata este valabila doar daca produsele sunt livrare prin FAN COURIER.
Pentru produsele cu ridicare din sediul FAN Courier plata cu cardul se poate efectua pentru toate produsele indifirent de lungime si greutate.

Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme si in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un reprezentant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

Nume firma: TECHNO PRO SRL, CIF: RO11430542
Cont: Unicredit Bank, IBAN: RO08BACX0000000752050000
Trezoreria Brasov, IBAN:RO05TREZ1315069XXX001209

Plata in magazinele noastre (optiunea “Click&Collect”)
Daca se doreste ridicarea produselor din magazinele noastre, se poate plati numerar sau cu cardul bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent. Ridicarea produselor se face numai dupa confirmarea telefonia a stocurilor.


LIVRAREA COMENZILOR

Comenzile se liveaza prin servicii de curierat, costul livrarii fiind suportat de catre noi pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1000 RON. Pentru comenzile a caror valoare este sub 1000 RON, transportul este suportat de catre client, conditiile si costurile de livrare sunt cele prezentate de pe site-urile firmelor de curierat.
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator cu exceptia produselor agabaritice (lungime peste 3m sau greutate peste 500kg), sau sa i le puna acestuia la dispozitie in unul din magazinele sale sau ale afiliatilor mentionati in sectiunea CONTACT.
In cazul in care ati optat pentru plata produselor la ridicarea din magazin (Click&Collect) veti fi contactat de catre un operator pentru a stabili impreuna detaliile necesare.


GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin direct de la producator. Certificatele de garantie sunt emise de catre TECHNO PRO in calitate de importator. Inainte de vanzare, vanzatorul poate desigila ambalajele pentru a face proba functionala a produsului si pentru a completa datele acestuia pe certificatul de garantie.
Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 
RETURURI DE PRODUSE

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii acestuia. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de noi.

- Colete ce prezinta deteriorari;
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

- Produse ce v-au fost livrate gresit;
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

- Orice produs cumparat prin magazinul online poate fi returnat in termen de 10 zile conform O.G. 130/2000. Costurile de returnare intra in sarcina clientului. Denuntarea de contract se face exclusiv in scris, returul se va face doar dupa primirea confirmariii scrise a acceptului returului. Conditia minima de returnare este ca produsul returnat si ambalajul acestuia sa fie in stare pefecta.

 
TERMENI SI CONDITII CONTRACTUALE

Prin comanda produselor de pe acest site, cumparatorul se declara de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

 
1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre TECHNO PRO SRL si afiliatii sai prin intermediul magazinului virtual catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala TECHNO PRO SRL, avand sediul social in Brasov, str. De Mijloc, nr. 164, J08/136/1999, RO 11430542.
Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract - o Comanda confirmata telenonic sau prin email de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 
2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe acest site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

 
3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
c. Comunicarea cu magazinul se poate face prin interactiunea cu acesta sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi ignorate de vanzator, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 
4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii , cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 
5. CONFIDENTIALITATE

Societatea noastra, SC TECHNO PRO SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 27581.

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si nu pot fi facute publice . Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.
Orice utilizator al siteului nostru poate solicita stergerea informatiilor furnizate din baza noastra de date, pentru aceasta  este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.
Site-ul nostru foloseste diverse tehnologii (tip cookie) pentru a colecta, stoca si prelucra informatii atunci cand accesati acest site.  Prin tehnologia tip "cookie" nu se solicita informatii cu caracter personal si nu se pot identifica utilizatorii de internet. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

 
6. TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de livrare. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

 
7. FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda, pentru produsele aflate in stoc la data comenzii de catre cumparator. Pentru produsele ce nu se afla in stoc la data lansarii comenzii, marcate cu "intreaba stoc", pretul de vanzare va fi cel valabil (afisat pe site) la data intrarii in stoc a produsului si livrarii comenzii, cu exceptia situatiei in care partile convin in alt mod.
Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 
8. RISCURI SI RESPONSABILITATI

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

 
9. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 10 zile conform O.G. 130/2000. Costurile de returnare intra in sarcina clientului. Denuntarea de contract se face exclusiv in scris, returul se va face doar dupa primirea confirmariii scrise a acceptului returului. Conditia minima de returnare este ca produsul returnat si ambalajul acestuia sa fie in stare pefecta.

 
10. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre TECHNO PRO pentru produsele importate direct.
Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 
11. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul ridicarii produselor de catre Cumparator din magazinele Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

 
12. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

 
13. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 
14. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 
15. INFORMATII PRIVIND DEEE

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 - privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

- clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
- colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitie de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;
- clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie

Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X.
Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.

 
16. PREVEDERI DIVERSE

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.